0876505650
климатици и отоплениеИЗГОДНИ РЕШЕНИЯ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЯ И ОТОПЛЕНИЕ

Рекламации


На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от клиента. При явно несъответствие на получената стока със заявената клиента трябва незабавно да свърже с нас. Несъответствието се проверява по наименованието на продукта в заявката и наименованието на продукта, който е получил клиента.

ВЕНТ ГРУП ЕООД доставя голяма част от продуктите си с куриерска фирма до адрес на клиента. Ако при получаване на стока, тя е с нарушена или разпокъсана опаковка, рекламацията ще бъде уважена само в присъствието на куриера още при самото получаване на стоката. В този случай клиента незабавно трябва да се свърже с ВЕНТ ГРУП ЕООД и да уведоми за проблема. Рекламация се удостоверява със запис в товарителницата от получателя, в момента на получаване на пратката. ВЕНТ ГРУП ЕООД застрахова всяка една стока изпратена по куриер и при някакви проблеми при получаването , като счупена , скъсана или увредена стока , клиента трябва да уведоми ВЕНТ ГРУП ЕООД и при възможност да направи снимки на стоката за по бързо разрешаване на проблема , но не по-късно от 5 /пет/ работни дни от датата на получаването на стоката.

За стоките, които подлежат на гаранция клиента ще получи гаранционна карта, в която са описани случаите на гаранционен сервиз. При нискобюджетните стоки или при определени производители гаранционна карта не се издава. За такава служи касовата бележка , която клиента получава заедно със стоката.

Във всички останали случаи важат Общите условия в сайта на ВЕНТ ГРУП ЕООД.

Следвай ни

Адрес:

Офис - магазин 7, ЖК 1, Блок 7, Козлoдуй.

0876 505 650

contact@ventgroup.eu

Web Statistics