0876505650
климатици и отоплениеИЗГОДНИ РЕШЕНИЯ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЯ И ОТОПЛЕНИЕ

За нас


Вент Груп-ЕООД е регистрирана през 2010г. Основният предмет на дейност на фирмата е проучване,проектиране,изграждане,доставка, монтаж,ремонт,преустройство и сервизно обслужване на отоплителни,вентилационни и климатични системи.

 От създаването си фирмата се старае да предлага на своите клиенти висококачествено изпълнение на услуги и доставка на оборудване в областта на ОВК системите. Освен,че разполага с добре квалифициран персонал,фирмата притежава отлична материална и техническа осигуреност позволяваща извършването на всички монтажни дейности.

Всяка година служителите в дружеството участват в семинари организирани от основните вносители на ОВК оборудване в страната.

Вент Груп Еоод се специализира и в областта на енергийната ефективност и използването на възобновяеми енергийни източници.

Интернет магазина на Вент Груп предлага цялостна гама от продукти и решения за ОВК системите. Запознайте се с продуктите в отделните категории или ги потърсете по ключова дума. За допълнителни въпроси,моля попълнете формата за запитване и ние ще се свържем с вас.

Следвай ни

Адрес:

Офис - магазин 7, ЖК 1, Блок 7, Козлoдуй.

0876 505 650

contact@ventgroup.eu

Web Statistics